Interim Administrateur gezocht? Dan bent u bij Cijfertalenten B.V. aan het juiste adres. Cijfertalenten bemiddelt namelijk professionals die alsinterim Administrateur gezocht willen worden. Zowel op interim als op vaste basis.

Cijfertalenten B.V. bemiddelt nu al 10 jaar werknemers en freelancers die als interim Administrateur gezocht willen worden. Wij zijn van origine zelf financial en weten waar we over spreken. Dus interim Administrateur gezocht? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Het mooie daarnaast is dat wij duidelijk scherpere tarieven hanteren dan in de markt gebruikelijk is. Daarnaast beschikken wij over een zeer groot kandidatenbestand van Administrateurs die als interim Administrateur gezocht en gevonden willen worden.

Wij werken in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht voor kandidaten die als interim Administrateur gezocht willen worden en voor opdrachtgevers die een Administrateur zoeken.

Samengevat: interim Administrateur gezocht? Wij bieden onze diensten op ‘no cure no pay basis’ aan, zijn van origine zelf financial, beschikken over een zeer groot bestand van Administrateur en hanteren duidelijk scherpere tarieven.