Interim controller zoeken? Dan bent u bij Cijfertalenten B.V. aan het juiste adres. Cijfertalenten bemiddelt namelijk professionals. Interim controller zoeken? Zowel op interim als op vaste basis.

Cijfertalenten B.V. bemiddelt nu al 10 jaar werknemers en freelancers die als tijdelijk financieel personeel gezocht willen worden. Wij zijn van origine zelf project en weten waar we over spreken. Dus interim controller zoeken? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Het mooie daarnaast is dat wij duidelijk scherpere tarieven hanteren dan in de markt gebruikelijk is. Daarnaast beschikken wij over een zeer groot kandidatenbestand. Interim controller zoeken? Cijfertalenten B.V. biedt uitkomst.

Wij werken in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht voor kandidaten die als tijdelijk financieel personeel gezocht willen worden en voor opdrachtgevers die financieel personeel zoeken. Dus interim controller zoeken in deze regio’s?

Samengevat: interim controller zoeken? Wij bieden onze diensten op ‘no cure no pay basis’ aan, zijn van origine zelf project, beschikken over een zeer groot bestand van financieel personeel en hanteren duidelijk scherpere tarieven.