Uitzendbureau administratief personeel nodig? Na eerst zelf als financial in het werkveld te hebben gewerkt, hebben wij in 2006 de stap gezet om ons te richten op Uitzendbureau administratief personeel. Wij werven en selecteren van boekhoudkundig medewerker niveau maar richten ons ook op het Uitzendbureau administratief personeel.

Bij het Uitzendbureau administratief personeel kunnen wij putten uit een zeer groot kandidatenbestand en zijn door onze financiële achtergrond prima in staat om dé kandidaat bij u te introduceren.

En niet onbelangrijk: ons Uitzendbureau administratief personeel werkt tegen duidelijk scherpere tarieven dan u gewend bent. Hoe dit kan? Door simpelweg duidelijk lagere marges te hanteren voor ons Uitzendbureau administratief personeel activiteiten.

Samengevat: Uitzendbureau administratief personeel? Wij bieden onze diensten op ‘no cure no pay basis’ aan, zijn van origine zelf financial, beschikken over een zeer groot bestand en hanteren duidelijk scherpere tarieven voor Uitzendbureau administratief personeel.