Vacature Finance Manager is al jaren ons vak. Na eerst zelf als financial in het werkveld te hebben gewerkt, hebben wij in 2006 de stap gezet om ons te richten op Vacature Finance Manager. Wij werven en selecteren van boekhoudkundig medewerker niveau maar richten ons ook opVacature Finance Manager functies op CFO niveau. En alles wat daar tussen zit.

Bij de Vacature Finance Manager kunnen wij putten uit een zeer groot kandidatenbestand en zijn door onze financiële achtergrond prima in staat om dé kandidaat bij u te introduceren.

En niet onbelangrijk: onze Vacature Finance Manager dienstverlening bieden wij aan tegen duidelijk scherpere tarieven dan u gewend bent. Hoe dit kan? Door simpelweg duidelijk lagere marges te hanteren voor onze Vacature Finance Manager activiteiten.

Samengevat: Vacature Finance Manager? Wij bieden onze diensten op ‘no cure no pay basis’ aan, zijn van origine zelf financial, beschikken over een zeer groot bestand en hanteren duidelijk scherpere tarieven voor Vacature Finance Manager.